Diari La Veu del País Valencià
Pedro Rodríguez presenta la seua candidatura per dirigir l’FSMCV
RedactaVeu / València

Pedro Rodríguez i el seu equip optaren a ser triats per les 545 Societats Musicals que estan cridades a votar el cap de setmana vinent en el marc de l’assemblea general de la FSMCV.

La llista inclou Remigi Morant Navasquillo com a candidat a la Vicepresidència 1a i a Juan Vicente Mateu Alemany com a aspirant a la Secretària General de la FSMCV, compta també amb 15 vocals, dels quals un 85% són músics en actiu i un 70% dels seus components també han ocupat els principals càrrecs directius en les seues societat musicals, i un 40% del grup són dones.

Rodríguez assegura que la llista que encapçala combina l’experiència de persones en la gestió de la FSMCV amb noves incorporacions, “un 80% dels seus components posseeix titulació universitària i quasi el 60% posseeix alguna titulació en àmbits relacionats amb la música, sent un equip sobradament preparat i amb ganes de treballar”, reitera el candidat.
La candidatura ha preparat un ampli programa a desenvolupar que engloba 4 grans àrees i que són, la primera Escoles de Música, seguida de la relativa a Innovació, Comunicació, Relacions Institucionals i Centre d’Estudis de la FSMCV. A més s’han dissenyat projectes com activitats de la federació amb les seues respectives assemblees, certàmens, premis Euterpe, Jove Banda Simfònica, Jove Orquestra Simfònica i Circuit Concerts.

Finalment, l’àrea econòmica i jurídica, oferirà cobertura a les Societats Musicals, ampliant de matèria notable els serveis que presta la federació als seus associats.

Entre els seus objectius la candidatura proposa fomentar una major participació de les societats musicals en la presa de decisions de la FSMCV i potenciar diferents projectes educatius i culturals per a les agrupacions musicals. Incrementar els serveis que la FSMCV proporciona a les societats musicals i consolidar i impulsar els assoliments aconseguits fins ara per la pròpia federació, són unes altres de les 50 propostes que seran presentades, en les eleccions que es realitzaran en els actes que serviran per a celebrar l’assemblea general de la FSMCV el dia 4 i el 5 d’octubre a Villena.

Comparteix

Icona de pantalla completa