L'IES Salvador Gadea d'Aldaia celebra un sopar en homenatge a Estellés

Aquesta tercera edició va congregar enguany prop d'un centenar de professors, pares i alumnes, els quals participaren amb la lectura de textes del poeta de Burjassot
29 setembre 2014 01:00h
Cartell de l'homenatge celebrat a Aldaia.

RedactaVeu / Aldaia

Per tercer any consecutiu, el divendres 26 de setembre l'IES Salvador Gadea d'Aldaia ha celebrat el sopar en homenatge al poeta de Burjassot.

L'acte, en l'àmbit de la comunitat educativa, congrega alumnes, professors i pares tant del curs actual com d'anteriors. Enguany ha comptat amb l'assistència d'unes 70 persones, especialment alumnes, la gran majoria dels quals van participar amb la lectura de textos d'Estellés.

Durant el transcurs del sopar també es varen poder veure vídeos on participants que no hi havien pogut assistir llegien la seua tria per a l'ocasió.
 

El centre va inaugurar aquesta iniciativa en el marc de la seua participació entre els cursos 2010-13 en el Programa ARCE del Ministeri d’Educació, en concret dins el projecte "Viure la literatura a través de les TIC", que va culminar amb l'elaboració d'un mapa virtual interpretatiu del conegut Llibre de meravelles de Vicent Andrés Estellés.


 
next