Jornada d'eliminació de residus sòlids del riu Albaida

Aquesta activitat ha estat emmarcada en la 2a setmana Europea de la Custòdia del Territori que es celebra entre el 26 de setembre i el 5 d'octubre
29 setembre 2014 01:00h

RedactaVeu / Castelló de la Ribera.

El Centre Social La Sardinera i l'Associació Cívica i Cultural la Font Amarga han organitzat una jornada d'eliminació de residus sòlids del riu Albaida al seu pas per Castelló de la Ribera (ribera Alta). Serà el proper 4 d'octubre a les 9h del matí, baix del pont de l'Albaida del municipi, i tot aquell que ho desitge pot participar. 

Aquesta activitat ha estat emmarcada en la 2a setmana Europea de la Custòdia del Territori que es celebra entre el 26 de setembre i el 5 d'octubre. Durant aquesta setmana hi haurà més de 340 activitats per tot Europa.
 

La Segona Setmana Europea de la Custòdia del Territori és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Europa per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la terra i de la seua riquesa de recursos naturals i culturals. Els objectius principals són incrementar i enfortir el coneixement sobre custòdia del territori en la societat europea i involucrar el públic en general i altres actors en la custòdia del territori, la conservació de la biodiversitat i la gestió sostenible dels recursos.
 
La custòdia del territori és un conjunt d’estratègies i instruments que pretenen implicar els propietaris i usuaris del territori en la conservació i el bon ús dels valors i els recursos naturals, culturals i paisatgístics.
 
La custòdia es plasma en acords voluntaris, entre propietaris o gestors de terrenys i entitats de custòdia del territori, per mantenir o recuperar el medi natural i el paisatge. Les entitats de custòdia són organitzacions sense ànim de lucre, públiques o privades, que participen activament en la conservació del territori i dels seus valors mitjançant els mecanismes que proporciona la custòdia del territori.
 

 

 
next