Diari La Veu del País Valencià
L’efecte de les xarxes pel valencià a l’Octubre CCC

Leo Part / València

Els pròxims 2 i 3 d’octubre tindrà lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània (Octubre CCC) de la Ciutat de València la III Trobada Valenciana de Xarxes Socials. Més de 13 comunicacions de temàtica diversa configuren el programa d’unes jornades gratuïtes de formació i debat organitzades per l’ACV Tirant lo Blanc.

Segons els organitzadors, després de “l’èxit de públic i la bona acollida” de les dues edicions anteriors , l’ACV Tirant lo Blanc “aposta” per consolidar el format per tal de bastir una “cita anual estable” on de manera transversal s’analitze i es promoga el potencial de l’ús de les xarxes socials per a la normalització del valencià.

La nova APP de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua

Enguany el #dospuntzero dedicarà especial atenció a projectes lingüístics desenvolupats a la xarxa on, entre d’altres, hi participarà, Joan Manuel Asensi, responsable de comunicació de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) qui aprofitarà per avançar alguns trets de la futura APP del Diccionari Normatiu Valencià.

També hi haurà lloc per analitzar les relacions entre l’àmbit laboral i el socialmedia en una taula redona on, entre altres experiències es presentarà el portal de micromecenatge per a empreses de la Universitat de València, Uniempren.

Segons l’ACV Tirant lo Blanc, un altre dels “plats forts” de la trobada serà la participació del consultor polític i expert en comunicació Antoni Gutíerrez-Rubí qui, en una conferència, analitzarà les noves vides de comunicació política obertes gràcies a les xarxes socials.

Microxerrades de 5 minuts

A més a més al #dospuntzero s’estrenarà el format de microxarrades #Acorrecuita, inspirades en models com Ignite o Ted, per compartir experiències en només 5 minuts.

Per allà passaran diverses publicacions digitals, projectes de software en valencià i també Escola Valenciana, federació de la qual hi forma part el Tirant i que junt a ACPV, el BEA i la Fundació Nexe, donen suport a la trobada.

Més informació i programa en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa