Vaga en Motllures Giner per a reclamar el pagament dels salaris

La plantilla denuncia el desastre que es viu des del setembre del 2013 per l'impagament i desorganització en les nòmines
1 octubre 2014 01:00h

RedactaVeu / Montcada.

La plantilla de Motlluress Giner de Montcada porta en vaga des de dilluns passat 29, en resposta als impagaments de salaris, que arriben a remuntar-se al setembre de 2013.

La Federació de Construcció i Serveis de CCOO PV va prendre la decisió de convocar una vaga davant la situació econòmica crítica dels treballadors i treballadores, després d'esgotar totes les vies d'intermediació amb la direcció de l'empresa. 

Des de CiS denuncien que “la plantilla es troba al límit, els deutes arriben almenys a 6.000 euros, i hi ha molta incertesa per la mescla de nòmines endarrerides fins i tot del setembre de 2013, intercalades amb alguns mesos cobrats, part d'unes altres... un desastre” 

El comitè de vaga ha plantejat una primera fase d'una setmana, que es va iniciar dilluns passat i continuarà fins a divendres que ve 3 d'octubre, i forçar així una solució al conflicte per part de la direcció.  
next