Diari La Veu del País Valencià
S’ajorna el Festival de Benvinguda de la UV al 25 d’octubre
RedactaVeu / Burjassot

Les entrades adquirides són vàlides per a la nova data. Aquells que vulguen procedir a la devolució de la seua entrada poden fer-ho en el mateix punt de venda que l’hagen adquirit.

Per a qualsevol aclariment poden dirigir-se a [email protected]

Fuel Fandango, Niños Mutantes, Varry Brava i La Suite Bizarre. Aquests quatre grups musicals conformen el cartell del Festival de Benvinguda a la Universitat de València. Les entrades es poden adquirir en www.uv.es/benvinguda i també en la Casa de Cultura. Les entrades genèriques tenen un preu de 16 euros, però per als estudiants de la Universitat de València, les entrades tenen un cost de 8 euros.

Nita i Ale Acosta, integrants de Fuel Fandango, ofereixen en el seu segon àlbum, Trece Lunas, una fusió de música pop, rock, electrònica i flamenc. La fórmula d’aquest duo cordovés funciona des dels seus inicis; abans, fins i tot, de gravar el seu primer disc, ja que així ho demostren les més de 80 actuacions prèvies a aqueix primer àlbum.

També del Sud procedeixen els membres de Niños Mutantes, de Granada concretament. Allà pels anys 90 veia la llum aquesta banda de música indie, i des de llavors han publicat nou LP i dotze EP, a més d’oferir multitud de concerts per la geografia espanyola i Llatinoamèrica.

Els murcians Varry Brava han aconseguit fer-se un lloc en el panorama musical estatal gràcies a la seua descarada posada en escena i al seu so inconfusible. La seua aposta, que va des del pop dels 80 fins a la música disco, passant pel moviment indie més actual, els ha valgut per oferir molts concerts i publicar diversos singles, a més de comptar amb el suport de Radio 3, Fnac o Sol Música, entre d’altres.

La banda sevillana La Suite Bizarre coqueteja amb estils diferents: sobre una base disco entremescla funk, afrobeat, psicodèlia i electro. Estils diferents com ho són els seus sis integrants, qui han sigut seleccionats per l’Institut de Cultura i les Arts de Sevilla (ICAS), junt amb l’ajuntament sevillà, per incloure’ls com els representants de l’Estat espanyol en els concerts que organitza la Red UNESCO de Ciutats Creatives de la Música.

Comparteix

Icona de pantalla completa