Diari La Veu del País Valencià
Pedaleja per la campanya #SalvaElArtico aquest dissabte a València

RedactaVeu / València.

Acció Ecologista Agró

Aquest dissabte l’Ice Ride torna a la ciutat de València. Es tracta d’un esdeveniment global dins de la campanya de Greenpeace per a la protecció de l’Àrtic que mobilitzarà desenes de milers de persones arreu del planeta. L’objectiu, donar a conèixer la campanya #SalvaElArtico i demanar als líders polítics que facen els passos necessaris per a la protecció de l’Àrtic.

L’Ice Ride es basarà en la capacitat que tenen i han de tindre els moviments socials i d’apoderament de la ciutadania per a canviar el món. L’any passat, l’Ice Ride va ser la manifestació més gran i més divertida per la protecció de l’Àrtic que mai no s’haja realitzat. Enguany esperem ser més i tenir més força.

La cita a València, convocada per Greenpeace al País Valencià, València en Bici-Acció Ecologista Agró i Bici Club València, arrancarà a les 17:00 hores des de les Torres de Serrans.

Els participants han sigut convidats a vestir de blanc per a crear una marea blanca com el gel, que recórrega els carrers de la ciutat. Adjuntem el cartell de la convocatòria i esperem comptar amb la teua presència.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa