Diari La Veu del País Valencià
Compromís lamenta que la secessionista RACV reba una distinció de la Generalitat
Europa Press / RedactaVeu / València

Enric Morera s’ha expressat en aquests termes després que el Consell haja anunciat el repartiment de distincions amb motiu del 9 d’Octubre, una de les quals anirà a la RACV.

El portaveu de Compromís considera que el repartiment de distincions de la Generalitat “és com la loteria, que li toca a voltes a persones i col·lectius que sí que ho mereixen i, en altres ocasions, es dóna la distinció a aquells que ha treballat per destruir-nos com a poble”. “No té cap sentit”, ha subratllat.

En aquest sentit, ha qualificat de “lamentable” que una institució com la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, “reba una distinció com igualment rep ajudes públiques, malgrat ser una entitat que s’ha postulat en posicionaments contraris a la ciència i ha contribuït a avivar el conflicte lingüístic per a dividir la societat valenciana i contribuir així al retard en el procés de normalització de la nostra llengua”.

“Evidentment, es tracta d’una concessió totalment electoralista per part del PP per a congraciar-se amb l’electorat ultra que fuig de votar-los”, ha postil·lat Enric Morera.

Comparteix

Icona de pantalla completa