Diari La Veu del País Valencià
Josep F. Almeria deixa la presidència de la FSMCV en la 46a assemblea a Villena

RedactaVeu / València.

Josep Francesc Almeria deixa la presidència de la Federació de Societats Musicals valencina (FSMCV) en la 46a assemblea general que se celebra aquest cap de setmana en el Teatre Chapí de Villena (Alt Vinalopó) i insta a potenciar un fenomen social, educatiu i cultural únic en el mónper la seua forta implantació en el territori, a la nova junta directiva que eixirà després d’una votació que tindrà lloc el diumenge 5 d’octubre.

Almeria ha presidit durant huit anys un equip que ha treballat en modernitzar la FSMCV i els serveis que ofereix als seus associats, així com en augmentar la seua visibilitat i la seua capacitat d’interlocució.

El treball es va centrar inicialment en la necessitat d’elaborar un pla estratègic que aportara coherència al projecte i en un equip capaç de dur-ho a terme, basat en tres pilars: sinergies, cohesió grupal i gestió del coneixement.

Candidatures a la FSMCV

El diumenge 5 els representants de les societats musicals votaran entre les candidatures a la presidència presentades per Pedro Rodríguez, actual vicepresident de la FSMCV i Vicente Parra, expresident comarcal de La Safor.

Les societats musicals també elegiran el vicepresident, el secretari general i 15 vocals de la junta directiva.

Així mateix, la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim (Plana Alta) ha presentat la seua candidatura a seu assembleària per a l’any 2015.

Veure nota de premsa completa.

Veure Ordre del dia de l’Assemblea.

Comparteix

Icona de pantalla completa