L'èuscar i el català a debat a ca Bassot

Amb la participació de Gemma Sanginés qui va exposar la situació sociolingüística de l'èuscar amb la seua xerrada 'Existeix el poble dels Euskalduns'
4 octubre 2014 01:00h

RedactaVeu / Burjassot.

Des d'ahir divendres 3 d'octubre es celebren les Festes Alternatives de Burjassot 2014. Precisament ahir a la nit, Ca Bassot va comptar amb la presència d’Euskaltzaleok, en una vetlada inspirada en Euskal Herria. Amb el títol 'Existeix el Poble dels Euskalduns', Gemma Sanginés va explicar la situació sociolingüística de l’èuscar i els paral·lelismes amb els territoris de parla catalana, tant a nivell polític, com social i psicològic, per la situació de minoració dels seus parlants.

Després de la xarrada, va tindre lloc un interessant debat entre els assistents, que va tindre com a colofó el tast de 'pintxos' preparat pels responsables de Ca Bassot. Finalment, la nit va comptar amb l’actuació de The Brut of Cat (cantautor) i Sergi Nagant (Hip-Hop)

Hui, l’organització té preparat un Campionat antifeixista de Futbet (10:00h) i un concert, a partir de les 19:30, amb la presència de VadeBo, Bajo zero i Inside Maze.
 

Cartell de les festes alternatives de Burjassot
 
next