Diari La Veu del País Valencià
Mireia Mollà també aposta per una coalició amb Podemos ‘i altres forces’

Xavier Pérez / Castelló de la Ribera.

Compromís va a per totes de cara a les properes eleccions de 2015. Si aquest dissabte era Enric Morera qui llançava un envit a Podemos, per possibilitar-hi una coalició, Mònica Oltra recollia el guant i en la Mesa Nacional d’Iniciativa aprovava donar suport a pactar amb altres forces polítiques per a desbancar el PP.

Ja a la nit, en un acte a Castelló de la Ribera de Gent de Castelló i Esquerra-Compromís-, la diputada a les Corts, Mireia Mollà en declaracions a La Veu va manifestar, sobre l’article d’Enric Morera a Levante-EMV, que Compromís “és una força plural que està oberta a parlar i entendre’ns amb molta gent i per això no tancarem cap tipus de possibilitat de parlar amb altres forces, plataformes per fer més gran un projecte de canvi per al País Valencià”.

La diputada també va afegir que “tot el que siga parlar abans o després d’unes eleccions, benvingut siga per enfortir eixe objectiu, si es pot i hi ha possibilitat i hi ha predisposició, asseguem-nos i arribarem fins on arribem”.

Mollà també va deixar clar que seria “una llàstima” que al 2015 no hi haguera canvi i “seria una llàstima si no haguérem contribuït a poder formar una potència per a eixe canvi. Cal intentar aquest objectiu, però per nosaltres que no quede”.

Preguntada sobre el tema de les polèmiques quotes, que és un dels problemes que més mal de caps està donant a la coalició i que té diferents visions en el Bloc i Iniciativa, Mireia Mollà declarà que “és un tema de pluralitat i de garantir que hi haja una visualització de la nostra coalició, dels nostres matisos, per enfortir el projecte. Sóc partidària de, quede com quede redactat -es refereix al reglament de Primàries- siga un valor, i acceptaré qualsevol decisió si Compromís ho fa de forma unitària. Però sinó ens entenem en açò, no ens entendrem en possibles coalicions. Crec que hem de fer un esforç”.

Presentació de les Primàries de Castelló de la Ribera

Per altra banda, aquest acte va servir per a presentar les Primàries de Gent de Castelló i Esquerra-Compromís, que aquest diumenge es celebraran amb una llista de candidats que va ser presentada pel ja cap de llista Òcar Noguera (únic candidat a cap de llista).

Noguera va fer una crida a la participació “d’una llista jove i amb moltes ganes de treballar”.

Lluís Ferrando va ser l’encarregat d’explicar el procés de Primàries d’aquesta coalició.

Candidatura de Compromís-Gent de Castelló-Esquerra a Castelló de la Ribera

Comparteix

Icona de pantalla completa