Diari La Veu del País Valencià
Fapa demana a les AMPAs que lideren la constitució de centres de qualitat democràtica
RedactaVeu / València

Entre altres temes, l’òrgan de govern de FAPA-València va acordar presentar una queixa a la Conselleria per no proporcionar les dades de l’avaluació dels exàmens de juliol. “No és una bona mesura avançar els exàmens al juliol, ja que l’alumnat que necessita un poc de reforç no té prou amb quinze dies per acabar d’adquirir les competències necessàries”, subratlla Eva Grimaltos, presidenta de FAPA-València.

Una altra de les qüestions que ha preocupat FAPA-València ha sigut el calor a les aules conseqüència de l’avançament de l’inici de curs. En aquest sentit, FAPA-València demana a la Conselleria d’Educació l’elaboració d’un protocol que done les pautes d’actuació als equips directius dels centres per tal d’actuar davant de situacions meteorològiques extremes, com ara: calor, vent, pluja o neu.

A més a més, FAPA exigeix a la Conselleria que proporcione als centres que ho necessiten els recursos humans necessaris perquè els alumnes amb alguna discapacitat, com ara l’alumne del Joan Fuster de Sueca, puguen seguir les classes amb normalitat.

Així mateix es reclama a la Conselleria que faça públics els resultats de la revisió dels 396 centres públics amb més de 40 anys (Pla PRIE-Pla de revisió d’infraestructures educatives) i prepare un pla d’actuació davant els mateixos.

FAPA-València al costat dels estudiants en la reivindicació

El Consell de Govern ha volgut fer públic el seu suport a les mobilitzacions convocades pels estudiants la penúltima setmana d’octubre i ha anunciat que convocaran de manera unitària totes aquelles que vagen en contra de l’actual política educativa.

FAPA-València vol fer veure a l’opinió pública que “no estem reclamant l’educació com a servei públic, que sempre és susceptible de ser privatitzat per determinades opcions polítiques; el que estem reclamant és el compliment d’un dret fonamental que en aquest moments està sent vulnerat per l’administració del Partit Popular amb la seua política educativa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa