Diari La Veu del País Valencià
Naix PilotaVeu, La Veu de la Pilota Valenciana

Naix amb una entrevista al gran Paco Cabanes ‘Genovés‘ que ens contarà de primera mà com es troba actualment la pilota valenciana, farà un repàs de la seua trajectòria a l’esport autòcton i valorarà com veu la creació d’aquest mitjà de comunicació.

PilotaVeu vol donar a conèixer, amb un sol click, tota l’actualitat de la pilota valenciana d’una manera plural i objectiva sense deixar de banda cap modalitat de Pilota Valenciana, però amb especial seguiment a les dues modalitats que compten actualment amb nòmina professional: El Raspall i l’Escala i Corda.

El nostre objectiu és convertir-nos, amb la confiança dels nostres lectors/es, en el nexe d’unió informatiu de tot el món de la pilota valenciana, i contribuir en la necessària promoció i difusió del nostre esport autòcton.

El nostre diari estarà coordinat pel pilotari professional Ricard Sentandreu i comptarà amb nombrosos col·laboradors que ens mantindran informats a cada instant de tot el que passa als diferents carrers, frontons i trinquets de tot el territori valencià.

També volem convidar tots els jugadors, clubs i aficionats de totes les modalitats i llocs d’arreu del país a col·laborar al diari. Ho podeu fer enviant escrits, fotos, vídeos, etc., al nostre correu [email protected], ja que tots i totes sou la pilota valenciana, i aportant la vostra informació o visió del nostre esport contribuireu perquè siga cada dia més visible.

Així que, a partir del 9 d’octubre, Va de bo!

Ricard Sentandreu

Coordinació PilotaVeu

Comparteix

Icona de pantalla completa