Diari La Veu del País Valencià
Les ‘mares del calendari’ de Montserrat derroten ‘la línia recta’ d’Educació
Línies rectes sobre la terra plana, Per Ignasi Muñoz

Europa Press / València

Així ho ha assegurat, en declaracions, Silvia, una de les portaveus de les mares, que ha expressat la seua ‘satisfacció’ per la resolució judicial.

La sentència, difosa per Compromís, ha estimat parcialment un recurs interposat per la portaveu adjunta d’aqueix grup parlamentari en les Corts Valencianes, Mònica Oltra, contra la resolució de 13 de juny de 2012 de la Direcció general d’Ordenació i Centres Docents sobre el servei complementari de transport dels centres públics de titularitat de la Generalitat per al curs 2012-13.

La sala decreta la nul·litat de la ‘línia recta’ per calcular les ajudes en considerar que incorre en ‘falta de motivació i tracte desigual’.

“Estem contentíssimes perquè per a nosaltres és com donar-nos la raó, és el que hem estat demanant, que no es pot mesurar la distància en línia recta perquè és injust”, ha argumentat aquesta portaveu, que recorda que les mares de Montserrat varen interposar un recurs contra la norma de la Conselleria d’Educació la resolució de la qual està encara pendent i que suposen que anirà en la mateixa direcció que la coneguda aquest dimarts.

Comparteix

Icona de pantalla completa