Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘El govern del PP és el més inestable de tota la nostra història’
RedactaVeu / València

Per a Oltra “situacions com aquesta rebaten el dogma repetit per la dreta que un govern amb majoria absoluta dóna estabilitat. Aquest govern del PP és el més inestable que hem tingut en tota la nostra història en aquest territori”.

“El problema és que eixes baralles internes del Partit Popular estan afectant-nos a tots perquè tenim un govern pendent de les seues lluites que no es dedica a governar sinó a les ocurrències que acaben repercutint en els ciutadans”.

“La situació que barreja filtracions que deixen molt malament Fabra, talps, interrogatoris i investigacions sobre els interrogatoris és esperpèntica. No sabem -ha afegit la diputada de Compromís- si és que el govern de Fabra, com no governen, han decidit fer-li el guió a Santiago Segura per a Torrente 6. No eixim de l’estupefacció, ens preguntem com ho fan els ciutadans, si la policia en aquest país no té altra feina que estar dirimint les baralles internes del PP”.

Segons Oltra “els detalls que anem coneixent són preocupants. El sinistre interrogatori d’un policia a funcionaris durant tres hores, un tercer grau fora de tot estat de dret i de les normes establertes i ara la investigació sobre eixos interrogatoris que probablement encarregaria algun alt càrrec de la Generalitat”

“Quan hi ha un govern que està en aquesta circumstància, paralitzat per la incapacitat de controlar les seues qüestions internes, un president el que ha de fer és convocar eleccions perquè no està capacitat per a governar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa