La Fira Gastronòmica de l'Alcúdia celebra el 9 d'Octubre

Un rosari constant de visitants que anava fent-se més dens a mesura que el sol apretava menys
10 octubre 2014 01:00h

RedactaVeu / L’Alcúdia.

El dijous 9 d’Octubre els habitants de l’Alcúdia van despertar amb 9 trons de carcasses que anunciaven a tot el poble l’inici de la festa. Aquest any els alcudians han celebrat la XXXV Festa de les Paelles, un esdeveniment popular en què famílies senceres i quadrilles d’amics es reunixen pels voltants del Parc del Patinatge per a guisar el plat típic valencià i menjar-se’l en bona companyia.

Enguany l’Ajuntament de l’Alcúdia també ha ofert la possibilitat d’adquirir, per 25 euros, tots els ingredients per a cuinar una paella per a 10 persones.

Per la vesprada, la gent va poder gaudir d’una festa amb discomòbil. A més, durant tot el dia a la Plaça Tirant lo Blanc hi van haver atraccions i jocs infantils.12 d’octubre.
Cloenda de la Fira Gastronòmica

Per tancar les celebracions de la festivitat del 9 d’Octubre, i després d’uns dies replets de festa i diversió, el diumenge 12 d’octubre, a les 10 de nit, es procedirà a la Cloenda de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, la qual de segur ens deixarà amb el mateix sabor de boca de tots anys: amb ganes de més per al pròxim any.
  
next