Diari La Veu del País Valencià
El cap de Comunicació de Fabra manté: ‘Tancar Canal 9 va ser com el 23F’
Europa Press / València

Torró ha comparegut aquest divendres en la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de les Corts Valencianes, a petició del grup parlamentari socialista, per a explicar el pla d’actuació al capdavant del seu departament.

L’oposició ha recordat les declaracions de José Luis Torró en les quals va comparar el tancament de la ràdio i la televisió públiques valencianes amb el 23-F. “La meua postura és pública i notòria i no ha variat”, ha manifestat Torró, qui ha afegit: “No tinc cap desig d’aparèixer com algú que hui diu blanc i demà negre”.

Preguntat pels grups de l’oposició respecte a l’anunci sobre un possible acord entre Radie Televisió Espanyola (RTVE) i el Govern autonòmic per a incrementar el temps de les desconnexions, ha explicat que hi estan treballant però “no és fàcil”.

“L’acord no està tancat, però tampoc hi ha impossibilitat de fer-ho”, ha assegurat Torró, qui ha indicat que “en els pròxims dies” s’ulitmaran les possibilitats” d’incrementar les desconnexions. Sobre aquest mateix tema, ha indicat que estan cercant “fórmules” perquè les empreses de l’audiovisual valencià puguen incrementar la seua presència en TVE.

Comparteix

Icona de pantalla completa