Diari La Veu del País Valencià
Fabra evita donar explicacions sobre les conseqüències de l’incompliment del dèficit
RedactaVeu / País Valencià

El portaveu adjunt en el grup parlamentari socialista en les Corts, Rafael Rubio, ha denunciat que el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, així com els consellers eviten, una vegada més, donar explicacions en les Corts sobre les conseqüències de l’incompliment del dèficit.

Cal recordar que el passat 4 de març, el grup socialista havia plantejat un escrit en el qual sol·licitava la compareixença del president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, perquè ʺinformara i donara compte de les conseqüències que tindrà l’incompliment del dèficit per part de la Generalitatʺ. No obstant açò, el grup popular en la Junta de Síndics ʺno ha considerat important aquesta compareixença i ha rebutjat que Fabra done explicacions sobre aquest tema en el parlament valenciàʺ.

D’altra banda, el portaveu socialista també ha criticat que s’acumulen les dues comissions sobre Over Màrqueting i Nóos perquè, en la seua opinió, ʺno tenen absolutament res a veureʺ. No obstant açò, ha assenyalat que ʺtal vegada el PP veja alguna connexió entre aquests dos casos o té algun indici, que la resta no coneixem, per a voler ajuntar-lesʺ. Per a Rubio, ʺel PP està intentant generar un totum revolutum perquè quede tot d’una manera distorsionadaʺ.

Comparteix

Icona de pantalla completa