Més sentències en contra de la gestió del PP valencià

Marga Sanz (EUPV): ‘El Govern presumptament transparent de Fabra ha tingut tretze sentències del TSJ en contra per amagar sota set claus documentació que és pública, no és ni de Fabra ni del PP’
12 octubre 2014 01:00h
La parlamentària d'EUPV Marga Sanz.
RedactaVeu / València.

La secció cinquena de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia dóna vint dies al Consell d’Alberto Fabra per lliurar la documentació que va negar en un principi a la formació d’esquerres, que vulnera, segons el tribunal, el dret fonamental de la síndica d’EUPV en les Corts Valencianes, Marga Sanz, contemplat en l’article 23 de la Constitució Espanyola. A més a més, també imposa a la Generalitat el pagament de les costes judicials que ha causat el procés. La formació d’esquerres sol·licitava quatre informes sobre les mesures de protecció i revitalització del conjunt històric del barri del Cabanyal. Sanz ha destacat que es tracta de “la tretzena sentència que guanyem al Consell per la seua opacitat crònica”.

Per a la síndica d’EUPV en les Corts i coordinadora de la formació d’esquerres, aquesta és “la darrera mostra, i ja en van tretze, de l’opacitat extrema del Consell”. “El Govern presumptament transparent de Fabra ha tingut tretze sentències del TSJ en contra per amagar sota set claus documentació que és pública, no és ni de Fabra ni del PP”, ha criticat Sanz qui també ha demanat a la Generalitat que “no pose un recurs a la sentència, tal com ha fet, absurdament, en les dotze sentències anteriors”.

La formació d’esquerres sol·licità els següents informes sobre les mesures de protecció i revitalització del conjunt històric de la ciutat de València (Decret Llei 1/2010, de 7 de gener, del Consell): informe preceptiu de la Direcció General de Pressupostos, informe preceptiu de l’Advocacia de la Generalitat, informe preceptiu d’impacte de gènere i informe preceptiu del subsecretari competent en la matèria. 


 

Descargas

next