Diari La Veu del País Valencià
Bellver (PP): ‘Si et sents valencià no pots dir que parles català’
Europa Press / RedactaVeu / València

Així s’ha manifestat Bellver amb motiu de la celebració del Dia de la Hispanitat. En aquest sentit, ha recordat l’absència de dirigents d’alguns grups de l’esquerra en els actes institucionals del 9 d’Octubre, dirigents que “sí que varen trobar temps, no obstant açò, per a participar en la manifestació adornada amb quadribarrades i simbologia inconstitucional”.

“No es pot processionar amb la Senyera i manifestar-se amb la quadribarrada; no es pot dir que parles català si et sents valencià i respectes el nostre Estatut; no es pot donar suport a una consulta inconstitucional des de la legalitat, perquè són conceptes antagònics”, ha ressaltat Bellver.

“El seu objectiu no és cap secret, ho diuen obertament en la tribuna de les Corts. Diuen que parlen català, que la seua bandera és la quadribarrada i que recolzen i defensen el mal anomenat dret a decidir, perquè dret a decidir sobre Espanya tenim tots els espanyols”, ha assegurat Bellver, que ha conclòs: “L’esquerra el que vol és convertir-nos en una baula més de la cadena independentista que només aspira a asfixiar drets i llibertats”.

Mònica Oltra: “I vostés parlant dels catalans”

Comparteix

Icona de pantalla completa