Diari La Veu del País Valencià
Cinema a l’escola amb 10 pel·lícules i 12 documentals en valencià
RedactaVeu / València

Escola Valenciana ha iniciat la 11a edició del programa Cinema a l’Escola, després d’un balanç molt positiu de participació de la convocatòria anterior, a la qual assistiren més de 60.000 alumnes i es projectaren pel•lícules a 29 poblacions valencianes.

El programa és un catàleg de pel•lícules per a projectar a diferents públics, des d’alumnes d’Infantil fins a alumnes de Batxillerat. Les poblacions trien les obres que més els interessen del catàleg i s’ofereixen com a activitat per als escolars en horari lectiu: “D’aquesta manera l’alumnat també té referents en la nostra llengua mitjançant la gran pantalla”, ha dit Laura Font.

Enguany el catàleg de Cinema a l’Escola està configurat per 12 pel•lícules que han estat recentment en la cartellera i amb temàtiques que es poden treballar des de diferents punts de vista a l’aula.

Els títols són: Veïns invasors, Els Cap de Drap a la Selva de l’Arc de Sant Martí, Les cròniques de Spiderwick, Sobre la marxa, Tom Sawyer, Divergent, L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, Com ensinistrar un drac 2, Operació Cacauet i L’abella Maia.

A més, com cada any, Escola Valenciana també posa a disposició dels centres educatius un catàleg de documentals.

Comparteix

Icona de pantalla completa