Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Ibi suspén el gerent que fou gravat quan presumptament s’emportava diners
Europa Press / Ibi

El consistori va detectar al 2011 que faltava la recaptació del poliesportiu dels dos anys anteriors, i va comprovar que hi havia factures impagades i talons sense ingressar en els comptes d’aquesta instal·lació, a més d’altres irregularitats, fet pel qual va denunciar aquesta situació al jutjat.

En el curs de la investigació, i amb la deguda autorització judicial, l’Ajuntament va instal·lar una càmera oculta al despatx del gerent, un funcionari municipal. Les gravacions mostren, que en repetides ocasions, suposadament, el gerent agafava el contingut de la caixa forta.

En una de les ocasions, segons ha explicat l’alcaldessa d’Ibi, Mayte Parra, les imatges mostren com el gerent trau diversos feixos de la caixa forta i els oculta en la bragueta del pantaló. Aquest empleat, que va ser detingut l’abril de l’any passat, va quedar després en llibertat. Finalment, va agafar una baixa laboral per a després reincorporar-se al seu lloc de treball, tot i els intents municipals perquè el jutge el mantinguera apartat cautelarment del seu càrrec.

Aquests dimarts, la Regidoria de Recursos Humans d’Ibi, en base a l’expedient disciplinari obert al gerent, l’ha “suspés de les seues funcions d’acord amb allò establert en la legislació vigent”, segons l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa