Trobada per la Llengua i l'Educació a Palma

Tindrà lloc a Palma aquest 16 d'octubre amb l'objectiu de posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l'educació

RedactaVeu / Palma

Els sindicats majoritaris de l'educació es reuniran per dissenyar polítiques conjuntes als territoris de parla catalana. STEC-STES (IAC),  STEI - Intersindical, i STEPV - Intersindical Valenciana han organitzat una Trobada per la Llengua i l'Educació. 

La Trobada tindrà lloc a Palma el proper 16 d'octubre i servirà per posar en comú la situació lingüística i educativa dels territoris de parla catalana i per aprofundir en les estratègies comunes en la defensa de la llengua i l'educació.

USTEC-STES (IAC), STEI - Intersindical, i STEPV - Intersindical Valenciana, que són els sindicats majoritaris en Illes Balears, Catalunya i País Valencià respectivament, tenen un protocol comú i es reuneixen periòdicament per dissenyar polítiques comunes i accions unitàries a favor de l'ús i de l'ensenyament del català i de l'educació com un dret universal per a totes i tots.

La situació actual, d'ofensiva contra la llengua catalana en tot el seu àmbit lingüístic i, especialment, en l'ensenyament, fa que siga del tot necessari l'intercanvi d'experiències i les actuacions conjuntes dels tres sindicats més representatius en cada àmbit territorial. En aquest context, cal emmarcar la Trobada per la Llengua i l'Educació que tindrà lloc el proper dijous a la ciutat de Palma.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat