Diari La Veu del País Valencià
Finançament de 4,5 milions a les escoles de música per a 2014
RedactaVeu / València

La Federació de Societats Musicals valenciana (FSMCV) ha constatat que el total és el que es detallava en els pressupostos de la Generalitat. La convocatòria ha rebut en total 308 sol·licituds que han sigut totes admeses.

L’FSMCV va informar el col·lectiu de l’ampliació d’un mes perquè es disposara del “temps suficient” per a la justificació segons va publicar la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en el DOCV de 10 de setembre. Aquest departament, després d’assumir les competències de les societats musicals que tenia Governació i Justícia fins al 12 de juny, publica una resolució de gran “complexitat tècnica del procés de comprovació de dades” i en la “valoració de tots els expedients”.

La Federació instarà la conselleria al fet que s’avancen les dates, cosa que permetrà avançar en la justificació, el procés administratiu i el pagament de les dotacions. Les escoles de música van cobrar l’any 2012 fa un mes i tenen 2013 pendent de cobrament.

L’any anterior la publicació de la resolució es va fer el 29 de juliol. Les escoles de música rebran el 70,2% de la suma total del finançament de les societats musicals. La resta de partides fins als 6,4 milions corresponen a les escoles d’educands (250.000), la construcció i remodelació de les seus socials (600.000), les ajudes a l’adquisició d’instruments (215.000) i els convenis de concerts d’intercanvi (450.000) i de funcionament de la FSMCV (393.670).

La FSMCV espera abordar amb la consellera Maria José Català el trasllat de competències, nous projectes i els compromisos pendents adquirits per diferents responsables del Consell en els últims anys.

Més informació:

http://www.docv.gva.es/datos/2014/10/14/pdf/2014_9288.pdf

Documents justificació:

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos/pro_documentos?id_proc=230&id_page=&id_site=&id_caso=docs

Comparteix

Icona de pantalla completa