Cesk Freixas presenta ‘Protesta’ al Teatre Micalet

Única actuació el dijous 16 d'octubre a les 20:30 hores
14 octubre 2014 01:00h
Cesk Freixas.

RedactaVeu / València.

Comprar: Preu Web 8€ / Preu taquilla 10€

Cesk Freixas va iniciar la seua activitat com a cantautor el 2004. Des d'aleshores, i fins a dia de hui, ha editat cinc treballs discogràfics i ha dut a terme més de 1.000 actuacions. El novembre de 2013, Cesk Freixas publica el seu primer llibre,  Paraules per a Gaeta, a través de la cooperativa editorial Tigre de Paper. Recentment, el març de 2014, ha rebut el reconeixement del públic, en guanyar el huitè Premi Enderrock de la seua trajectòria.

Aquest nou disc compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista al costat de Cesk Freixas des de l'any 2006.

Protesta és el disc més rítmic i contundent de la seua discografia, i s'acosta a una estètica propera al rock. En la vessant literària, aposta per un retorn a les arrels reivindicatives, per connectar-les amb un so més compacte i orgànic.

De la mateixa manera, en aquest treball hi apareixen nous embolcalls musicals, com les dues peces enregistrades només amb l'acompanyament d'un piano (a càrrec de Sergi Carbonell, teclista de Txarango), la cançó No tenim por, amb un arranjament per a orquestra (obra del productor Josep Roig) i la col·laboració en clau de hip-hop de Julio Maloa (cantant de La Raíz).

L'arbre del demà 
(PROTESTA, Temps Record, 2014)

 
next