Diari La Veu del País Valencià
Alzira acull l’Or dels valencians fins al dissabte

RedactaVeu / Alzira

L’exposició l’Or dels Valencians, organitzada a Alzira per l’Associació Cultural Illa del Xúquer amb la col•laboració de la Coalició Compromís per Alzira i L’Ullal Cultural d’Algemesí, estarà oberta al públic fins al pròxim dissabte, dia 18 d’octubre, a la Sala d’Exposicions 2, a la planta baixa de la Casa de la Cultura d’Alzira.

La mostra va quedar inaugurada el passat 13 d’octubre, en un acte que va comptar amb l’assistència dels autors, Alfons Sànchez Andrés i Jaume Ortiz i Poblador.

Tots dos explicaren el contingut de l’exposició que té com a motivació principal “difondre el tractament fiscal que rebem els valencians i valencianes per part del govern estatal”.

En la mostra s’ha tractat de presentar les dades oficials -cal recordar que les balances fiscals foren publicades pel Ministeri d’Hisenda l’any 2008- “sense cap tipus d’interpretació subjectiva i fent-les accessibles a la gent de manera molt visual”, per tractar de facilitar la comprensió dels resultats al visitant.

L’exposició romandrà oberta fins al 18 d’octubre, amb horari de dilluns a divendres de 18 a 21:30 i dissabte d’11 a 13:30 h.

Comparteix

Icona de pantalla completa