Diari La Veu del País Valencià
Convoquen una manifestació racista a Carlet
RedactaVeu / Carlet.

El diputat d’EUPV-Els Verds al Congrés, Ricardo Sixto, ha sol·licitat hui un dispositiu policial que assegure la protecció de la població immigrant de Carlet, amb motiu de la manifestació convocada aquest proper dissabte per un grupuscle d’extrema dreta.

‘Ja que la Delegació del Govern es dedica a autoritzar manifestacions d’extrema dreta, que asseguren la protecció de la població immigrant de Carlet’, assenayala Sixto.

Per a Sixto, ‘resulta lamentable que els immigrants patisquen una jornada de terror i por davant un grupuscle de racistes’. El diputat d’esquerres ha recordat altres convocatòries de la ultradreta que han acabat amb agressions racistes.

‘A Carlet i a la resta del País Valencià allò que sobra no és la immigració sinó la discriminació i el racisme’, ha declarat Sixto en referència al lema de la convocatòria.

El diputat d’esquerres ha demanat a la delegada del Govern un dispositiu policial especial per a aquesta jornada que garantisca en tot moment la seguretat de la població immigrant de Carlet i dels voltants.

Comparteix

Icona de pantalla completa