Diari La Veu del País Valencià
Mònica Oltra: ‘No me’n vaig a Podem, el meu projecte és Compromís’
Europa Press / València

Oltra i Morera han realitzat aquestes declaracions als mitjans de comunicació en les Corts, en dos moments diferents, en ser preguntats per la falta d’acords en el si de Compromís, la qual cosa ha retardat les primàries per a triar candidat a la Presidència de la Generalitat.

Mònica Oltra, respecte a les informacions que apunten al fet que podria estar barrejant la possibilitat d’anar-se’n a Podem, ho ha negat i ha respost: “Jo no me’n vaig a cap costat, el meu projecte és Compromís i ho ha sigut sempre”.

“Ens va costar molt el naixement d’aquesta força política i ens ha costat molt de treball i molt d’esforç que ara tinguem el reconeixement públic que tenim”, ha destacat la diputada, qui ha afegit: “Compromis és el nostre projecte”, i considera que “ha d’avançar i no pot quedar-se paralitzat”.

Sobre aquest tema, entén que “a hores d’ara” la coalició ja hauria d’oferir “una oferta electoral molt més clara”. Així, Oltra -que ja va anunciar que aspira a ser candidata a la Presidència de la Generalitat- entén que hauria d’estar “desbloquejat” el procés de primàries perquè “també és una cosa que els ciutadans estan esperant”. “Les enquestes ens somriuen, però nosaltres hem d’estar a l’altura”, ha manifestat.

Per la seua banda, Enric Morera ha destacat que estan treballant perquè hi haja “un gran acord, molt inclusiu i que ens done garanties per a seguir creixent” i confia que serà “al més prompte possible”.

“Ara hem passat una febre però el cos de Compromís, com el d’un xiquet, eixirà més reforçat, més fort i amb la capacitat d’impulsar una gran plataforma política i electoral que done garanties al canvi”, ha ressaltat el síndic.

Podem

Pel que fa a la possibilitat d’incorporar Podem a l’estructura de Compromís, Morera ha apuntat que la voluntat d’aquesta formació és “cooperar amb tots aquells” que “comparteixen valors, idees i reflexions”, perquè entenen que “la suma i la integració és el millor antídot per a evitar la fragmentació, que podria ser un problema per al necessari canvi”.

“Ens esforçarem perquè hi haja un gran acord positiu en el reglament de primàries, en la federació i en el reglament municipal”, ha postil·lat Morera.

Comparteix

Icona de pantalla completa