Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs i Morella acullen el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger
ACN / València

El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats, i a estudiants del darrer any de grau d’aquestes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors en universitats de l’exterior. En aquesta cinquena edició del curs, s’han omplit totes les places disponibles (40) i la demanda ha triplicat l’oferta.

L’acte inaugural del curts tindrà lloc aquest divendres al migdia a la Biblioteca Municipal de Vinaròs i comptarà amb la participació de l’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan; el director de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna; el vicepresident de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Josep Palomero, i el vicepresident I de la Xarxa Vives, Joan Viñas.



Els participants al curs faran sessions a l’entorn de tres grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres i estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l’exterior.



La sessió de cloenda se celebrarà l’endemà dissabte, a les 19.15 de la vesprada, a l’Ajuntament de Morella i hi intervindran la regidora de Cultura de Morella, María Rallo; el director de l’àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull, Andreu Bosch; la secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Verónica Cantó; i el secretari executiu de la Xarxa Vives, Ignasi Casadesús.

Comparteix

Icona de pantalla completa