Diari La Veu del País Valencià
Toni Cantó, triat candidat d’UPyD a la Presidència de la Generalitat
Europa Press / València

Cantó s’ha enfrontat a Ernesto Santillán, militant d’UPyD des de 2007 i professional del sector de les telecomunicacions, que ha obtingut 122 vots, el 22,1%. Inicialment també es va presentar José Vera, un pediatre jubilat, però finalment va retirar la seua candidatura.

En les eleccions al Consell Territorial d’UPyD al País Valencià, celebrades el febrer passat, la vencedora va ser la llista encapçalada per Alexis Marí, que va superar les candidatures de Fernando Llopis -recolzada per Cantó- i la de Jorge Arroyo. Encara que d’aqueixa manera el diputat perdia opcions per encapçalar la llista a la Generalitat, ara s’ha alçat com a vencedor en les primàries.

Agraeix el suport

Cantó ha assegurat estar “molt content” tant per la participació aconseguida com per haver sigut designat candidat a la Presidència de la Generalitat.

Sobre aquest tema, ha manifestat el seu desig de treballar al costat de la resta de candidats del partit per “aportar a la resta d’Espanya tot el bé que aquesta comunitat pot aportar”, després d’anys en què el PP “ens ha regalat corrupció, balafiament i mala gestió”.

En relació a les últimes enquestes que situen UPyD fora de la Càmera valenciana, el candidat ha sigut taxatiu: “Per descomptat que estarà en les Corts i en el govern de la Comunitat, clar que sí, anem a guanyar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa