Diari La Veu del País Valencià
STEPV dóna suport a les vagues estudiantils convocades aquesta setmana
RedactaVeu / València

El Sindicat comparteix les reivindicacions del moviment estudiantil per convocar-les i anuncia que participarà activament en tots els actes convocats durant les jornades de vaga. La LOMQE i les polítiques educatives del ministre Wert i de la consellera Català són una agressió, sense precedents, a l’ensenyament públic.

“Aquesta llei s’ha fet d’esquenes al conjunt de la Comunitat Educativa, sense consens, sense diàleg, sense haver acceptat cap de les propostes que s’han fet des dels sindicats, les AMPA, els sindicats estudiantils i el conjunt de la societat. Per contra, la LOMQE és una llei afavoridora dels interessos privats i confessionals espanyols, que incrementara l’escletxa social entre l’alumnat, entre moltes altres coses”.

A més, a aquesta llei cal sumar la política de retallades en matèria educativa, com beques, plantilles, prestacions, llengua, salaris… que estan posant l’educació en una situació complicada.

Per tot això, STEPV, sindicat majoritari del sector, ha decidit donar suport a les diferents mobilitzacions convocades pels sindicats estudiantils i convocar manifestacions a Alacant, València i Castelló el proper dijous 23 d’octubre. Unes manifestacions unitàries que preveu que siguen massives per dir bén alt i clar que calen altres polítiques educatives i que se’n vagen Wert i Català per no representar la majoria social que exigeix una educació pública, valenciana i de qualitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa