Diari La Veu del País Valencià
Morera: ‘La F1 ens ha costat molts diners i volem saber totes les dades’

RedactaVeu / València

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les novetats sobre la Fórmula 1, les quals indiquen que la fiscalia investiga els viatges de l’expresident Camps a Londres, “demostren que les coses no s’han fet bé, que s’han malbaratat molts diners públics d’una forma opaca i cal delimitar les responsabilitats”.

Segons Morera, “Francisco Camps va dir que no ens costaria ni un euro la Fórmula 1 i estem veient que ens està costant molt cara, caríssima, i des de Compromís volem saber tots els números, totes les dades, en què s’han gastat els diners públics per part de Francisco Camps i de Rita Barberà. Volem transparència, volem rigor i que se sàpiga on van a parar els diners públics valencians”.

Des de Compromís han recordat que el PPCV ha vetat en diverses ocasions en el parlament valencià la constitució d’una comissió d’investigació sobre la Fórmula 1. Segons Morera, “si les investigacions continuen i veuen indicis de delicte en les actuacions de Camps, sens dubte, els diputats i diputades que han vetat les comissions d’investigació seran còmplices del saqueig efectuat per la Fórmula 1 a les arques públiques valencianes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa