'La ciutat construïda' es presenta al Rector Peset de València

L'acte, que tindrà lloc a les 19.30 hores, comptarà amb la participació dels tres autors, David Estal, Ramón Marrades i Chema Segovia, així com del director de l'Aula Ciutat, Josep Sorribes.
20 octubre 2014 01:00h
RedactaVeu / València.

El pròxim dimarts 21 d'octubre, el Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València acollirà la presentació del #demos6 de la Fundació Nexe 'La ciutat construïda'. L'acte, que tindrà lloc a les 19.30 hores, comptarà amb la participació dels tres autors, David Estal, Ramón Marrades i Chema Segovia, així com del director de l'Aula Ciutat, Josep Sorribes. 

El #demos6 és un treball multidisciplinar redactat per dos arquitectes, David Estal i Chema Segovia, i l’economista Ramon Marrades. El treball, que compta amb pròleg del professor de la Universitat de València Josep Sorribes, està dedicat a l’anàlisi d’un urbanisme participatiu i es pot descarregar lliurement en la seua versió on-line tant en format PDF com ePUB.
 

El quadern dedica especial atenció a les innovacions a l’hora d’implementar polítiques urbanes com ara l’aprofitament dels recursos existents, l’escala humana i la sostenibilitat econòmica i mediambiental, amb estratègies econòmiques i socials multidisciplinàries, propostes en positiu i elements de participació ciutadana.

L’objectiu és fomentar polítiques públiques que intenten minimitzar els seus efectes externs negatius i teixir aliances entre agents i individus. I per exemplificar-ho el #demos6 exposa algunes pràctiques ideades i/o desenvolupades pels mateixos autors del document.
El quadern, que ha estat editat gràcies a la participació de més d’un centenar de mecenes en una campanya de micromecenatge a les xarxes, es pot adquirir a un mòdic preu en la seua versió en paper, i descarregar-se lliurement en PDF, i per primera vegada també en .epub per a e-books, des de la xarxa.


 
next