Ferri: ‘'El Consell torna a demostrar l'homofòbia instal·lada en el PP'

Compromís critica la nova bandada del Consell en retirar el criteri favorable a la Llei per la igualtat LGTBI
22 octubre 2014 01:00h
Fran Ferri.
RedactaVeu / València

Segons ha explicat Ferri, "el Consell s'escuda en un informe del Ministeri per a canviar de criteri, però ningú dubta que el que s'amaga darrere és la divisió interna en el Partit Popular on, desgraciadament, encara triomfen les posicions més ultres i homòfobes. Estem davant d'un partit desconnectat de la societat valenciana, que és moderna, oberta i tolerant cap a la diversitat d'orientació sexual o identitat de gènere".

"Amb aquesta decisió el govern del Partit Popular es posa al costat de les posicions més ultres del seu partit i deixa abandonades totes les persones que dia a dia pateixen agressions o mostres de discriminació per sentir-se de manera diferent o estimar persones del seu mateix sexe".

"Lamentablement, no ens sorprèn la negativa perquè el Partit Popular ja havia rebutjat anteriorment totes i cadascuna de les propostes de Compromís per a lluitar per la igualtat LGTB en l'àmbit educatiu, policial, laboral o de la tercera edat. El que sí que ens sorprèn és que el Consell faça el ridícul i canvie de criteri de manera tan abrupta" ha conclòs Ferri.


 
next