Diari La Veu del País Valencià
Rita Barberà dóna 250.000 euros a l’Open de Tenis de València
RedactaVeu / València

Compromís rebutja que l’Ajuntament finance el cost de l’Open de Tenis de València i l’opacitat amb què s’ha conduït l’operació. La regidora Consol Castillo ha denunciat “que es faça una modificació pressupostària coincident a les necessitats d’una iniciativa privada.

La ciutadania està farta dels balls pressupostaris opacs per a beneficiar alguns interessos. Per això demanem transparència a l’equip de govern municipal, i alhora l’instem perquè explique les raons que els duen a aprovar una partida sense publicitat. Els temps dels ‘grans esdeveniments’ ruïnosos del PP han passat a la història, perquè el temps del PP també ha passat a la història”.

La regidora Castillo proposa, per contra, “que eixos diners que es destinen a un esdeveniment que no repercuteix en el gruix de la població, s’invertisquen en l’esport base de la ciutat, encara amb moltes carències. Ja hem fet propostes demanant que els solars sense ús que hi ha repartits per la ciutat s’adapten, encara que siga temporalment, per a activitats esportives, i que es repensen les instal·lacions que estan en fase d’estudi. Ens diuen que la crisi econòmica impedeix el treball diari en els barris, però sembla que no afecten l’Open de Tenis. Nosaltres apostem per la democratització de les instal·lacions esportives”.

Comparteix

Icona de pantalla completa