Carlos Fabra a un pas de la presó

L'Audiència de Castelló també s'oposa a la petició d'indult de Fabra al no veure motius d'equitat ni de justícia. La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat que s'emeta un informe desfavorable respecte de la sol·licitud d'indult
23 octubre 2014 01:00h

EP / Castelló de la Plana.

A Carlos Fabra se li acaben els cartuxos i la presó la té a la vora després de dos demolidors informes emesos per l'Audiència de Castelló i la Fiscalia Anticorrupció. L'indult per part del govern serà molt difícil que es produïsca, si és així, seria un gran escàndol.

Hui, la secció primera de l'Audiència Provincial de Castelló ha informat en sentit desfavorable a la petició d'indult de l'expresident provincial del PP i de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, condemnat a quatre anys de presó per quatre delictes contra la Hisenda Pública en el 'cas Naranjax', en considerar que no concorren motius d'equitat ni de justícia que facen aconsellable la mesura de gràcia sol·licitada.

Així s'ha pronunciat la Sala que va jutjar l'exdirigent 'popular' després d'examinar l'expedient d'indult promogut per Carlos Fabra i previ dictamen del ministeri fiscal.

El Ministeri de Justícia ja ha rebut l'informe de l'Audiència de Castelló i, després d'estudiar-lo, farà una proposta sobre la sol·licitud d'indult al Consell de Ministres, que serà l'òrgan que finalment resolga sobre aquesta petició.

Des que el Ministeri de Justícia rep l'informe, fins que emet la seua proposta, sol tardar una mitjana de tres mesos, segons han informat fonts coneixedores del procés.

next