Diari La Veu del País Valencià
VerdCel continua la celebració del 2014
RedactaVeu /València

VerdCel 2014 està celebrant els gairebé quinze anys sobre els escenaris i els deu del primer disc editat. La próxima cita tindrà lloc el proper dia 31 d’octubre al Centre Cultural Albareda del Poble Sec, de Barcelona.

Allà es realitzarà, prèviament al concert, una xarrada i projecció d’un ‘teaser’ del que serà el documental VerdCel. Trajecte, la distància no és frontera que dirigeix Marc Cucurella i que s’estrenarà en els propers mesos.

Acte seguit hi haurà una actuació molt especial de VerdCel amb banda completa elèctrica presentant aquestes cançons d’Argilaga i d’altres discos i versions.

Tres són els objectius a realitzar en aquest 2014 de commemoració. El disc d’estudi publicat i que gira actualment, Argilaga, aquest treball documental, i el disc en directe Òrbites, poetes i cançons en el qual s’està avançant en les mescles amb Valen Nieto, productor també dels seus dos darrers discs; aquest serà un disc molt especial pel seu contingut i formació musical, i el primer en directe de VerdCel.

VerdCel treballa la Cançó de manera única, barreja de manera natural influències modernes amb arrels mediterrànies. Gairebé ja 15 anys als escenaris, 10 anys des de la primera publicació i el 2014 publica el seu cinquè LP: Argilaga.

En els seus diferents formats presenta un espectacle que supera la singularitat de les seues cançons, un concert multidisciplinar amb força i sentiment, on la música i la interpretació convergeixen i converteixen els seus directes en un esdeveniment perfectament equilibrat, amb la comunicació i la interacció amb el públic com a pedres angulars.

Podeu escoltar complet Argilaga en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa