Les millors fotografies de naturalesa de l'any

El fotògraf americà Michael 'Nick' Nichols va ser nomenat Fotògraf de Naturalesa de l'any 2014 per la imatge d'una bandada de lleones descansant al costat dels seus cadells davall un cel ennuvolat
26 octubre 2014 01:00h

RedactaVeu / EP / Londres 

La imatge d'una bandada de lleones descansant al costat dels seus cadells davall un cel ennuvolat ha guanyat la cinquantena edició dels 'Wildlife Photographer of the Year', un prestigiós premis de fotografia de naturalesa que es lliura tots els anys en el Museu d'Història Natural de Londres.

El fotògraf americà Michael 'Nick' Nichols va ser nomenat Fotògraf de Naturalesa de l'any 2014 per un jurat internacional. La fotografia, feta en blanc i negre, es va realitzar en el parc nacional del Serengeti a Tanzània.
 

'Nick' Nichols va seguir la bandada durant quasi sis mesos fins que va aconseguir que s'acostumaren a la seua presència i va fer la foto amb llums infraroges.
 

En la categoria de Jove fotògraf de naturalesa de l'any, ha guanyat l'espanyol Carlos Pérez Naval, de 8 huit anys d'edat, per una imatge d'un alacrà feta prop de la seua casa.
   

 

 

 

 
next