Diari La Veu del País Valencià
Carta pares de Guillem Agulló sobre els insults del 9 d’Octubre al seu fill

Érem molts els que sabíem que açò passava amb molta freqüència al País València. Tot açò ara s’ha pogut veure gràcies al vídeo de La Veu del País Valencià realitzat per Albert Montón.

Tots sabíem el nivell d’agressivitat i al mateix temps, la tolerància, permissivitat i connivència amb els aparells de l’estat, perquè açò no té res a veure amb la llibertat d’expressió, aquests són delictes d’odi, que no es toleren en cap lloc d’Europa.

Açò no canviarà mentre no fem fora el PP, perquè són còmplices necessaris perquè seguisquen impunes. Nosaltres sabem que no els passarà res, i ells també ho saben.

Hi ha molta literatura escrita i visualitzada sobre aquests temes de tanta gravetat, és d’agrair que isca més informació sobre aquest assumpte, perquè ens fa passar de la solitud, a la solidaritat de masses, per a combatre-ho.

Ara el que volíem aclarir, per a qui no ho sàpiga, és on estan Guillem i els seus amics. Nosaltres els seus pares, us ho expliquem, a veure si després de 21 anys, no ho torneu a preguntar f.de p.

Guillem i els seus amics estan on hi ha gent lluitant contra la discriminació, ja siga racial, de gènere, laboral, lingüística… I també per la justícia social, pels drets humans, en contra de la pobresa, dels desnonaments, de l’atur, de l’homofòbia…

Guillem està, en cadascuna de les persones honrades que estimen el seu país, la seua llengua, la seua cultura, la seua música, la seua gent. Està en cada racó del seu País, que amb tota l’alegria del món, aspira a la seua llibertat.

Carme Salvador i Guillem Agulló

Comparteix

Icona de pantalla completa