Diari La Veu del País Valencià
Tot a punt per decidir qui serà el nou rei de l’Escala i Corda

RedactaVeu / València.

Els aspirants al títol de campió individual 2014 seran Fageca, que després de brodar una gran temporada, guanyant la Lliga Professional i quedant subcampió de la Copa Diputació, vol que el colofó per al seu millor any siga guanyar també l’Individual amb la seua primera final; i Soro III, vigent campió i que amb aquesta final en seran ja cinc consecutives, i si guanya serà el seu tercer títol.

Tots dos han deixat pel camí pilotaris especialistes del mà a mà com Álvaro, Miguel o Genovés II, i pareix ser que després de les emocionants semifinals, aquesta edició es pot considerar de les més igualades dels últims anys.

Per tant, la gran final, encara que Soro té el paper de favorit, està molt oberta ja que el nivell de joc que ofereix Fageca pot oferir una final molt renyida que, de ben segur, farà vibrar els aficionats que es desplacen al trinquet de Montcada.

La falta d’una retransmissió televisiva en directe destinada a tots als aficionats que no es desplacen a Montcada fa que les xarxes siguen el mitjà més important per a seguir la final.

Per aquest motiu, s’han unit PilotaVeu, Frediesport i Escoladepilota per donar la màxima difusió a la partida i que la Pilota Valenciana siga la protagonista, encara que siga per uns moments, a les xarxes socials.

Per aquest fet han decidit etiquetar totes les publicacions amb el hashtag #finalindividualEiC. Gràcies a aquesta iniciativa qualsevol persona podrà estar informada a l’instant en el mateix espai, on podrà llegir les diferents opinions i visions. També s’espera que tots interactuen, que ajuden a fer “bullir” Twitter amb dita etiqueta i que es donen les opinions dels espectadors i aficionats.

Potser fer de #finalindividualEiC trending topic siga un somni, però per part dels organitzadors volen somiar junts i volen que somien tots amb ells també. Per eixe motiu, Frediesport, PilotaVeu i Escoladepilota ens conviden a fer ús d’aquesta etiqueta durant aquesta setmana, però sobretot, demà diumenge.

Comparteix

Icona de pantalla completa