Diari La Veu del País Valencià
Guanyem València celebra dimarts la seua segona Assemblea Ciutadana
RedactaVeu / València

Guanyem València es va constituir el passat 23 de setembre al Teatre El Micalet amb el suport de vora un miler de persones.

Vol convertir-se en una aposta guanyadora de les eleccions municipals, en capacitat de introduir un canvi en la direcció de les polítiques públiques i, sobre tot, un canvi en la forma de fer política sota el lema de manar obeint. Vol constituir-se en un govern per i de la ciutadania.

En aquest sentir, el proper dimarts 28 d’octubre celebrarà la seua segona assemblea sota el pont de “La Peineta” a les 19.00 hores, en la voluntat de donar passos que continuen integrant forces al seu si. El sentit de Guanyem València és que tots el actors socials de la ciutat constribuisquen en la definició del projecte i, especialment, en el teixit d’una estructura de participació ciutadana per al govern municipal.

L’ordre del dia de l’assemblea inclourà informacions al respecte del treball que s’ha anant realitzant a les diferents comissions i l’aprovació, si escau, de l’estructura organitzativa, cronograma i manifest.

Comparteix

Icona de pantalla completa