Diari La Veu del País Valencià
Soro III revalida el campionat d’escala i corda
RedactaVeu / Montcada

L’actual campió, Soro III, ha aconseguit revalidar el títol imposant-se a Fageca a la Ciutat de la Pilota de Montcada.

Aquest diumenge 28 d’octubre i davant la presència d’un nombrós públic, la partida va començar amb Quico al dau i, tot i que Fageca es va endur els dos primers quinzes de la partida, poc va poder fer enfront d’un campió molt concentrat.

Des d’un primer moment Soro III va imposar el seu joc, molt segur des del dau i defensant-se de les envestides d’un lluitador Fageca, que en cap moment va abaixar els braços.

Soro III. © Juan Rodrigo Legua
Al remat, 60 per 30 per a Soro III que domina el panorama dels últims anys de l’escala i corda amb tres campionats individuals de manera consecutiva, i aconsegueix així el Fris Grec.
Fageca i Soro III. Foto: Lluís Llapissera

Presentació Trofeu de Pilota Mancomunitat Ribera Alta

Per altra banda, aquest dilluns ha tingut lloc a la sala d’actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta la presentació del XII Trofeu de Pilota Valenciana Mancomunitat de la Ribera Alta. L’acte ha comptat amb la presència de Cristóbal Garcia, president de la Mancomunitat, d’Eliseo Candela, vicepresident de la Mancomunitat i regidor d’Alzira, representants de Valnet així com d’alguns dels jugadors participants en el torneig.

Comparteix

Icona de pantalla completa