Diari La Veu del País Valencià
El Correllengua arriba a Crevillent

RedactaVeu / Crevillent.

El Casal Jaume I de Crevillent-Acció Cultural del País Valencià ha organitzat per al proper divendres 31 d’octubre, i a partir de les 18.30h, al Casal Jaume I, l’actuació de Dani Miquel, el Cantacançons, un espectacle de música, contes i animació on s’apleguen tradició i modernitat i que de ben segur serà el goig dels més menuts i també dels adults. Aquesta actuació s’emmarca dins dels actes organtizats amb motiu del Correllengua 2014 que anualment organitza l’entitat i que enguany comptaran, també, amb una castanyada popular i un sopar amb preus populars.

Així mateix, després de l’actuació tindrem els assistents tindran l’honor de rebre la Campanya ‘M’agrada el valencià’ (www.magradaelvalencia.cat) de l’Associació per la llengua El Tempir, d’Elx, gràcies a la qual tots els assistents i veïns de Crevillent podran passar pel Photocall de la campanya i fer-s’hi una fotografia amb la qual donar-hi suport.

Així doncs, des del Casal Jaume I de Crevillent “convidem tots els xiquets i grans de Crevillent i la comarca perquè acudisquen a disfrutar d’aquest espectacle al qual es podrà accedir a partir d’un donatiu simbòlic de 3€”.

Comparteix

Icona de pantalla completa