Diari La Veu del País Valencià
Detingut a València l’aconseguidor de la trama de corrupció de Granados
Europa Press / RedactaVeu / València

La macrooperació ordenada pel jutge Eloy Velasco, en què ha estat arrestat Francisco Granados, ‘l’exnúmero 2’ d’Esperanza Aguirre, s’ha saldat amb un total de 51 detinguts a Madrid, Múrcia, Lleó i València, 259 prohibicions de venda d’actius, 400 peticions a entitats bancàries i 30 embargaments preventius de vehicles d’alta gamma.

Els efectius s’han emportat de la companyia diverses caixes al llarg del registre, i dos agents han tret detingut el soci, qui es cobria el rostre amb una jaqueta, i l’han introduït en un vehicle camuflat aparcat enfront de la porta.

Altres fonts assenyalen que l’empresari detingut, Alejandro de Pedro Llorca, ha romàs en l’edifici mentre es duia a terme el registre i se l’han endut en acabar, al voltant de les 22 hores. El detingut ha eixit també amb el rostre tapat amb una jaqueta.

De Pedro Llorca ha passat per empreses com Tissat, Web to Web i Libertas Consultores S.A, totes relacionades amb la consultoria de serveis i solucions informàtiques. En l’última va ser responsable de la delegació a València i dels comptes de l’Administració Pública a Illes Balears, País Valencià, Terol i Múrcia.

Després va passar per altres empreses i en 2010 va fundar EICO, una consultoria dedicada a la reputació i identitat digital de persones, organismes públics i marques privades. També va ser responsable de l’estratègia de posicionament per a més de 50 candidats en les eleccions municipals de 2011.

Comparteix

Icona de pantalla completa