'Carrer Passeig', el nou disc d'Àlvar Carpi

Es presentarà e les 19 hores del pròxim dijous dia 30 d'octubre a l'Auditori Alfons Roig, situat al Campus de Vera a la facultat de Belles Arts de València
28 octubre 2014 01:00h
RedactaVeu / Algemesí.

Àlvar Carpi presenta el disc Carrer Passeig junt a la seua habitual banda i acompanyat per l'artista Nèstor Mont.

El concert tindrà lloc gratuïtament a les 19 hores del pròxim dijous dia 30 d'octubre a l'Auditori Alfons Roig, situat al Campus de Vera a la facultat de Belles Arts i emmarcat dins del 'III Cicle Concert de Presentació de discos en valencià' que promou i organitza la UPV a través del servei de promoció i normalització lingüística, juntament amb el col.lectiu Ovidi Montllor de musics i cantants en valencià.

Primer treball en solitari del guitarrista Àlvar Carpi (Algemesí, la Ribera Alta) en què fa un viatge pel carrer on va viure la seua infantesa i joventut i on va composar els seus primers temes (un d’ells el Carrer Passeig).

També continua camí en una barreja d’estils que identifiquen la seua evolució al món de la música durant 30 anys d’activitat, en els quals ha col·laborat amb multitud de formacions com Miquel Gil, Òscar Briz, SoulAtac, Aljub o Dani Miquel entre d'altres...

Carrer Passeig (Comboi Records 2013) dóna una ventada d’aire fresc dins l’oferta musical valenciana, un disc original, diferent, on la varietat musical destaca la versatilitat i els anys d’experiència interdisciplinar de l’Àlvar.

De vegades ric, intens en músiques i ritmes…altres amb la mai senzilla tasca de donar amb la melodia simple i directa que transmet…reggae, folk, blues, rock, la balada, jazz o ritmes cubans tenen cabuda a un mateix disc i un directe contundent. 


 
next