Diari La Veu del País Valencià
La revista digital Sons de Xaloc cerca ajuda per a seguir creixent
RedactaVeu / València

Fins ara, la revista digital Sons de Xaloc ha rebut una gran acceptació entre el públic valencià i catalanoparlant arribant a les 2000 visites diàries de mitjana, i enguany ha sigut guardonada amb el Premi Ovidi (Premi d’àmbit nacional al País Valencià) per la difusió de la nostra música.

Una agenda molt completa i un pràctic cercador d’esdeveniments -un plànol on es situen tots els actes arreu del territori, on es pot seleccionar el grup preferit-, fotoreportatges, cròniques, opinions,valoració de discos i recomanacions literàries, són alguns dels apartats d’aquesta cuidada revista digital.

Però els seus impulsors consideren que ha arribat l’hora de professionalitzar la seua tasca –fins ara realitzada “des del total altruisme i pel simple plaer d’escriure i promocionar la nostra cultura”. La seua intenció és fer un “gran pas” perquè “no ens condicionen els diners a l’hora de realitzar foto-reportatges i entrevistes a llocs llunyans de la nostra localització”.

Professionalització i edicions en paper

Per això han encetat un projecte de micromecenatge en què pensen destinar el recaptat a costejar l’elevat cost del manteniment de l’hostatge i del domini, oferir millors aplicacions web per als serveis als lectors i redactors, contractar un corrector ortogràfic d’estil professional i costejar material necessari per al treball, sincronització i organització de la tasca.
A més, i com a principal novetat, la campanya pretén tirar endavant “un projecte que tenim en ment de fa temps” com és fer una ‘revista física’ amb 4 edicions anuals d’unes 50 pàgines i amb enviament a domicili i llibreries que oferiria tota l’actualitat, entrevistes, discos i un contingut ampliat al que es pot trobar al web.

Les recompenses per a les aportacions són en forma de xapes i samarretes de Sons de Xaloc.

A més, i de cara al concert 2n Aniversari, tot i que és al novembre, Sons de Xaloc ha decidit establir el mes de març del 2015 per a la celebració d’una festa, junt a una entrega de premis i sopar, a la sala Matisse, de València, amb grups de l’actualitat musical valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa