Diari La Veu del País Valencià
Blanco: ‘Per què Camps tenia tant d’interès en afavorir Calatrava’
RedactaVeu / València

Blanco considera “inajornable” que Camps “done la cara d’una vegada per totes i ens explique per què eixes cridades, per què eixes reunions, per què un president de la Generalitat es prenia tant d’interès per afavorir un contractista que acabà cobrant 2’7 milions d’euros, malgrat que el seu projecte no s’ajustava al contracte signat”.

Les declaracions de Calatrava davant el jutjat de Castelló es produïren ahir durant una vista, dins del procés judicial encetat arran la denúncia presentada per Esquerra Unida per les presumptes irregularitats detectades en l’adjudicació i pagament del projecte del Centre de Convencions de Castelló.

El diputat d’EUPV ha afirmat: “Després d’aquestes declaracions de l’arquitecte de capçalera del PP, no sabem si ara el jutge citarà a declarar Camps com a imputat o com a testimoni. El que sí que està clar és que Esquerra Unida ha registrat ja la sol·licitud perquè vinga a les Corts Valencianes, d’on és membre, encara que no sol acudir, a donar unes explicacions polítiques que fa molt de temps que hauria d’haver-nos donat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa