Diari La Veu del País Valencià
Castelló també va contractar amb l’empresa vinculada a la trama corrupta
RedactaVeu / Castelló de la Plana

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha anunciat que “demanarem explicacions en comissions informatives a l’equip de govern respecte al fet que es contractara a Madiva Editorial y Publicidad SL, relacionada amb la nova trama corrupta que es va fer pública dilluns, per efectuar tasques d’inserció de publicitat institucional per un total de 6.292 €”.

Enric Nomdedéu ha comentat que “cal recordar que a proposta de Compromís es va posar en marxa un portal de contractacions, a través del qual les empreses locals podien fer ofertes per cobrir contractes menors, com és el cas d’aquests serveis que l’equip de govern va decidir contractar Madiva.

Però sembla ser que per part del PP es prefereix contractar empreses sense que hi haja cap possibilitat d’accedir a aquests contractes per part de les múltiples empreses de comunicació que hi ha a Castelló.

De fet, és curiós que també l’Ajuntament de València contractara publicitat a través de Madiva, com va denunciar aquesta setmana el Grup Municipal de Compromís, en una mostra clara que el cas de Castelló no és un fet aïllat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa