Diari La Veu del País Valencià
‘Castedo dimissió’ seguirà endavant

Europa Press / Alacant.

El portaveu de Podem en la plataforma, Jesús Taronger, ha explicat que, encara que en un primer moment, la concentració es va admetre, dilluns passat es va denegar per la instal·lació d’una infraestructura en la plaça consistorial amb motiu de la festivitat de Halloween.

Davant d’açò, el col·lectiu va sol·licitar traslladar la casserolada a la plaça de la Santa Faç, en la part posterior de l’Ajuntament, però també es va rebutjar, segons Taronger, perquè s’anaven a podar les palmeres.

Finalment, Taronger ha assegurat que la protesta no s’ha admès “per possibles pertorbacions de l’ordre públic” i que s’ha anul·lat “amb un termini menor a 24 hores”. A més, ha apuntat que el desordre públic “el provoca una senyora doblement imputada, que està decidint el destí d’aquesta ciutat” amb “les seues polítiques antisocials”.

Per a Víctor Domínguez, aquesta “és una mostra més de com funciona l’Ajuntament d’Alacant, opac, on tracten absolutament d’amagar-ho tot”, mentre que el representant en aquesta organització per part de Compromís, Natxo Bellido ha afirmat que “ningú dels que estem ací venim a provocar desordre públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa