Diari La Veu del País Valencià
Castedo, doblement imputada, juga amb Fabra
Europa Press / RedactaVeu / Alacant

Tots els membres de la corporació, presidida per l’alcaldessa del PP Sonia Castedo -doblement imputada per delictes relacionats amb presumpta corrupció en els casos del PGOU i Rabassa derivats de Brugal-, s’han mostrat favorables a la declaració, que, finalment, ha inclòs una esmena a instàncies d’EUPV perquè tampoc concórreguen als comicis persones imputades per terrorisme, odi, violència de gènere i delictes contra la llibertat sexual.

La proposta ha tirat endavant per unanimitat sense que s’haja produït una votació a mà alçada. La primera edil ha abandonat el ple, en acabar, sense fer declaracions als mitjans de comunicació.

Castedo evita d’aquesta forma l’advertiment del president de la Generalitat i del PP valencià, Alberto Fabra, en el sentit que si no seguia les directrius del partit estudiarien la seua expulsió. Fabra, en una entrevista a ‘Els matins de RNE’, ha insistit que Castedo, doblement imputada, no pot ser candidata.

En aqueix sentit, ha explicat que “per descomptat” que la direcció regional del partit han donat instrucció perquè els regidors del PP, inclosa Castedo, donen suport a la proposta d’UPyD que no hi haja imputats en les llistes.

Comparteix

Icona de pantalla completa